Mellplasztika Budapest

Mellplasztika műtétek, egyedülállóan magas színvonalon

Jelentkezzen be ingyenes konzultációra tapasztalt plasztikai sebészekhez és ismerje meg lehetőségeit, kötelezettségek nélkül!

A mellplasztika mint gyűjtőfogalom magában foglalja azokat a plasztikai sebészeti eljárásokat, amelyekkel a mell mérete, alakja, helyzete és feszessége változtatható, aszimmetriája korrigálható. Érintheti a mellbimbót, és a bimbóudvart is. Talán meglepő, de férfiak is érdekeltek lehetnek a témában: megnagyobbodott férfiemlőkből is lehet izmos, feszes férfi felsőtest.

A mellplasztika fajtái

A mellplasztika műtétek közül a mellnagyobbítás leggyakrabban végzett beavatkozás. Kiküszöbölhetők vele az esztétikai hátrányok, és ezáltal helyreállítható a jó önértékelés, magabiztosabbá válik a személyiség.

Mellnagyobbítás implantátummal

Mellnagyobbítással az alkatilag kisméretű vagy szoptatást, fogyást követően térfogatát vesztett mell mérete és teltsége hosszútávon is eredményesen növelhető mellimplantátum beültetésével. Célja az átlagosnál kisebb mell testarányos növelése, a jelen állapot javítása.

További részletek itt: Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrással feszesebbé válik, eredeti helyzetébe hozható, esztétikus alakúvá formálható az életkor előrehaladtával vagy fogyás, szoptatás során megnyúlt, úgynevezett lógó mell. A műtét jellegénél fogva az eredmény feszes, de kisebb méretű mell lesz, ezért szóba jön ilyenkor az implantátum beültetéssel kombinált műtét.

További részletek itt: Mellfelvarrás

Mellkisebbítés

A testalkathoz képest túlságosan nagy mell az esztétikai problémák mellett többek között hátfájást, rossz testtartást, a bőrredők összefekvésénél gombásodást is okozhat. Mellkisebbítés során az emlőállomány egy része eltávolításra kerül, a mell nemcsak kisebb lesz, de helyzete is előnyösebb lesz, magasabbra kerül.

További részletek itt: Mellkisebbítés

A mellplasztika menete

1

Célok meghatározása

Akármilyen jellegű beavatkozásról van is szó, mellplasztikai műtétre a plasztikai sebész szakorvosi vizsgálatát és gondos konzultációt követően kerülhet sor. Ezen az első alkalmon a páciens elmondja, milyen eredményt vár a műtéttől, az orvos pedig azokat a lehetőségeket, amelyeket a műtét nyújtani tud. Figyelembe kell venni, hogy a cél mindig a jelenlegi állapot javítása, és nem egy „tökéletes” állapot létrehozása.

2

Műtét előtt

Az orvos tájékoztat a műtéthez szükséges laboratóriumi és esetlegesen szükséges egyéb vizsgálatokról, a beavatkozás menetéről, időtartamáról, az érzéstelenítés módjáról, a gyógyulás üteméről, az esetleges szövődményekről, a műtét utáni időszakra javasolt életmódról, az otthoni ápolási teendőkről, a kontroll várható időpontjáról. Fotón megmutatja a várható esztétikai eredményt és a műtét utáni hegek elhelyezkedését. A páciens tehát teljes körű szóbeli felvilágosítást kap ahhoz, hogy meghozhassa döntését a műtétet illetően.


3

A beavatkozás során

A műtét napján a páciens labor- és szükség esetén egyéb vizsgálati eredményeivel, hálóruhával, papuccsal és higiénia csomagjával érkezik a beavatkozás helyszínére az előzetesen megbeszélt érzéstelenítéstől függően éhgyomorral. Műtét előtt még néhány vizsgálat történik (pl. vérnyomásmérés) és az altatóorvos is megvizsgálja a pácienst.

Rendszerint altatásban vagy helyi érzéstelenítéssel kombinált altatásban végzik a műtétet, és egy-másfél órát vesz igénybe. A beavatkozás végén vérzéscsillapítást követően plasztikai varratokkal zárják a sebet. Gyakran szívócsöveket helyeznek a műtéti területbe a termelődő savó kivezetésére. Végül rugalmas, szoros fedőkötés kerül a mellre, amit másnap kompressziós melltartóra cserélnek. Egy-két napos megfigyelési idő után kísérővel lehet hazamenni, előzőleg a szívócsöveket eltávolítják. Antibiotikum és fájdalomcsillapító szedése javasolt.

4

Műtét után

Az első héten kerülni kell a karemelgetést, hajolgatást, tanácsos kímélő, mozgásszegény életmódot folytatni. A műtétet végző orvos szükség esetén bármikor elérhető telefonon. Az első kontrollra a műtét után egy héttel, varratszedésre két-három héttel utána kerül sor. Hat hétig speciális sportmelltartót kell hordani azért, hogy a mellek a kialakított helyzetben rögzüljenek. A tervezett esztétikai eredmény a beavatkozás nagyságától függően csak néhány hét vagy hónap múlva, mellkisebbítésnél akár egy év múlva várható, a hegek végleges színüket kb. fél év múlva nyerik el.

Mellplasztika árak Budapesten

A mellplasztika árak 1.250.000 forint és 2.050.000 forint között vannak. A mellplasztikai sebészeti műtétek ára több tényezőből tevődik össze, attól függően, hogy az adott orvosi intézmény hogyan részletezi ezeket, tartalmazza a szakorvosi vizsgálati díjat, a műtéti díjat, a magánklinika szolgáltatási díját, függ az implantátumtól, de leginkább a konkrét beavatkozás határozza meg. Az első ingyenes konzultáción erre vonatkozólag is pontos választ kaphatunk.

Miért válasza a Mellplasztika Budapestet?

  • Az elmúlt 10 évben több mint 10 000 plasztikai műtét
  • Minden plasztikai műtétet elérhető, mellplasztika specializációval
  • Ultramodern klinika, luxus környezet
  • Rendszeres akciók, mellplasztika akár 10% kedvezménnyel

Kattintson a lenti gombra és tudjon meg többet!

Kapcsolódó cikkeink